Despre Noi

Despre noi

imobi.md este o platformă online complexă, specializată în promovarea bunurilor imobiliare, pregătită să satisfacă cele mai exigente cerințe. Platforma este dedicată managementului portofoliului de anunțuri publicate de Parteneri, pe baza introducerii de nume utilizator și parolă. Aici îşi pot publica ofertele atât agenţiile imobiliare, cât şi persoanele particulare, care preferă să îşi vândă singure locuinţa.

Simplu și comod

Platforma imobi.md are un conţinut informaţional uşor de accesat. Pentru a obţine rezultate cu un grad ridicat de relevanţă, pot fi utilizate diverse criterii de selecţie, de la cele mai generale până la cele mai specifice. Totodată imobi.md oferă tehnologii și soluții IT exclusive (programe și operațiuni, sondaje) de vânzare de imobiliare, deoarece suntem pasionaţi să dezvoltăm continuu concepte şi instrumente noi. Cu imobi.md ai acces la ofertele imobiliare în orice moment și din orice loc.

Sigur și eficient

Suntem unica Platformă online specializată în promovarea proprietăților imobiliare, de aceea ne orientăm forțele spre oferirea informațiilor complexe legate de piața imobiliară din Republica Moldova: cereri, oferte, finanțare, știri, evenimente. Pe termen lung ne propunem să livrăm cea mai mare vizibilitate pentru ofertele tale imobiliare la cele mai bune prețuri pe prima Platformă Imobiliară din Republica Moldova. Utilizând serviciile imobi.md, adaugi valoare proprietății tale prin rezultate generate în sinergie.