7 idei de amenajare a unei curți distractive pentru copii

Cel mai frumos lucru într-o familie îl reprezintă copiii și știm că îți dorești tot ce e mai bun pentru ei. Dacă ai norocul să stai la casă, atunci ai posibilitatea să le oferi o copilărie foarte frumoasă, stimulându-i și încurajându-i să petreacă timpul afară, în curte, atunci când vremea e frumoasă. În era tehnologiei este o adevarată provocare să scoți copiii din casă, să-i iei din fațacalculatorului și să le oferi o alternativă provocatoare.

În acest sens, ne-am gândit că ar fi utile câteva sugestii pentru amenajarea grădinilor, cu locuri special amenajate pentru copii, în care să se poată juca și petrece cât mai mult timp. Peste ani, aceștea își vor aminti cu plăcere și bucurie de aceste momente prețioase, petrecute în curtea casei părintești!


1. Corturi de joacă pentru copii în curtea casei2. Alei colorate și numerotate3. Modele și variante de groapă cu nisip pentru curtea casei4. Cauciucuri vechi transformate în elementele unui parc de distracții pentru copii5. Perete de escaladă pentru copii în curtea casei6. Table de scris de exterior pentru joaca cu creta7. Mini-circuit și pistă de mașini
Sperăm ca aceste idei sa te inspire în amenajările tale viitoare.