News imobi.md

Fii la curent cu ultimile noutati
avantajele-promovarii-online

Avantajele promovării online

02-02-2017        Blog imobi.md

Promovarea online are o valoare tot mai mare și se dezvoltă într-un ritm foarte alert. Dacă până acum câțiva ani promovarea online era doar opțională din cauza numărului mic de utilizatori de pe internet, în prezent aceasta a devenit una din cele mai bune unelte de vânzare. Internetul a devenit o autostradă de informații pentru publicul consumator. Mulți oameni preferă tranzacțiile simple pe care le poate oferi internetul. Promovarea pe internet oferă o modalitate ieftină și simplă de a ajunge la consumatorii tăi oriunde s-ar afla.

Avantajele promovării online:

Cost redus – Costurile promovării pe internet a unui produs, a unei oferte sau chiar a unei afaceri sunt mult mai mici comparativ cu orice alt mediu de marketing.

Expunere – Internetul este singurul mediu de vânzări ce trece peste barierele geografice și naționale. Anunțurile pot fi postate, iar oameni din întreaga lume le pot vedea. Astfel promovarea online oferă acces la o scară de consumatori potențiali mult mai largă.

Interacțiune permanentă cu clienții – Internetul oferă posibilitatea de a râmâne tot timpul conectat cu clienții în timp real, pentru a oferi sprijin și consultanță în caz de nevoie.


În continuare îți vom prezenta principalele beneficii ale promovării ofertelor tale cu ajutorul platformei www.imobi.md

Suntem unica platformă online specializată în promovarea proprietăților imobiliare, de aceea ne orientăm forțele spre oferirea informațiilor complexe legate de piața imobiliară din Republica Moldova.
Pe termen lung ne propunem să livrăm cea mai mare vizibilitate pentru ofertele tale imobiliare la cele mai bune prețuri pe prima platformă imobiliară din Republica Moldova. Utilizând serviciile imobi.md, adaugi valoare proprietății tale prin rezultate generate în sinergie.

De ce imobi.md?


✓ poți plasa toate ofertele tale imobiliare gratuit;
✓ ai acces la ofertele imobiliare în orice moment și din orice loc;
✓ beneficiezi de tehnologii și soluții IT exclusive de vânzare de imobiliare;
✓ are un conținut informațional ușor de accesat;
✓ pot fi utilizate diverse criterii de selecție, de la cele mai generale până la cele mai specifice.

Promovează-ți inteligent ofertele imobiliare prin intermediul platformei imobi.md!