News imobi.md

Fii la curent cu ultimile noutati
lucruri-fara-de-care-nu-poti-trai-intr-un-apartament-nou

Lucruri fără de care nu poți trăi într-un apartament nou

13-02-2017        Blog imobi.md

Primul tău apartament este un motiv de bucurie. În același timp însa, amenajarea lui presupune și o serie de cheltuieli care îți vor afecta serios bugetul. Noi te sfătuim să fii pragmatic și să iei lucrurile pas cu pas. Sunt lucruri de care ai nevoie acum pentru nevoile zilnice, dar și lucruri pe care le poți cumpăra treptat. Iată o lista cu lucrurile de bază pentru orice casă nouă.

Salteaua – somnul este o parte esențiala a vieții noastre. De aceea îți trebuie o saltea pentru a te odihni. Investeste în calitate, pentru că o saltea bună are o durată mare de viață și în timp costul mare se va amortiza. Poți alege și o ramă de pat, însă poți așeza salteaua și direct pe podea.

Fără hrană nu poți supraviețui. Deci, trecând la bucătărie, ai nevoie de un minimum de utilități pentru a putea găti câteva feluri de mâncare simple. Nu toți iubesc gătitul, însă la un moment dat mâncatul în oraș s-ar putea dovedi costisitor. Frigiderul, aragazul sau plita, câteva tigaăi și oale, farfurii și tacâmuri, iată un minimum necesar pentru bucătăria ta. Și pentru că nu poți mânca în picioare și ai nevoie de un loc unde să te așezi și unde să pregatești mancarea, îți vor trebui și o masă cu scaune. Poți alege un model de masă intermediar și scaune pliante. În timp, vei putea să le schimbi.

Dacă apartamentul tău este într-o zonă aglomerată, cu blocuri apropiate unele de altele, ar fi bine să iei în considerare și un set de perdele și/sau draperii pentru a ține privirile curioase la distanță.

Ia in calcul și un dulap în care să așezi acele lucruri pe care le folosești mai des, eventual hainele de sezon. Astfel, nu vei cotrobăi mereu prin sacii cu haine după tricouri și șosete. Ulterior, după ce vei monta dressingul și toate hainele își vor găsi un loc, îl poți muta pe hol sau în balcon în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.