News imobi.md

Fii la curent cu ultimile noutati
the-7th-room-un-hotel-de-lux-in-mijlocul-naturii

“The 7th Room” - un hotel de lux în mijlocul naturii

15-02-2017        Blog imobi.md

O casă în copac este practic visul fiecărui copil. Compania internațională de arhitectură și design Snøhetta a creat o astfel de casă într-una dintre cele mai frumoase colțuri ale lumii. “The 7th Room” este un hotel de lux din nordul Suediei, situat în apropiere de Cercul Polar.

Structura de bază a hotelului este așezată pe douăsprezece coloane, la o înălțime de 10 m deasupra solului, într-o pădure de pini. Hotelul este făcut din lemn şi din piatră, pentru a se încadra cât mai bine în mediul înconjurător. Acesta este amenajat cu pereţi din sticlă, pentru ca turiştii să se poată bucura de frumuseţea locului. Interiorul din lemn creează o atmosferă foarte plăcută. Una dintre caracteristicile cele mai uimitoare ale hotelului însă, este o terasă în aer liber, care le oferă vizitatorilor posibiliatatea de a admira fenomenul aurorii boreale. În afară de aceasta, o suprafață de aproximativ 55 mp găzduiește o zonă de lounge cu baie și două dormitoare. Ea poate găzdui până la cinci persoane. Accesul spre această zonă se realizează printr-o scară și un lift mic.
Hotelul aparține companiei Treehotel, care deține încă șase apartamente de acest gen, toate fiind proiectate de arhitecți scandinavi.

Tu ți-ai dori o astfel de locuință, în mijlocul naturii?